Tuesday, June 12, 2018

Γενέθλια συμμαθητριών μας από το Γυμνάσιο Θηλέων Βέροιας

Σήμερα  11-6-2018 γιορτάσαμε τα γενέθλια των συμμαθητριών μας  Σμαρούλας Κουϊκόγλου και Μαρίας Κυριακοπούλου με χαρές και γέλια! 

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής  που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος είναι να γιορτάσει  με παλιούς συμμαθητές τα γενέθλιά  του έπειτα από χρόνια. 
Είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι γιατί το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας , μας κάνει  να συναντιώμαστε συχνά και να επιβεβαιώνουμε πως διαφορετικοί άνθρωποι που χάραξαν ο καθένας το δικό του μοναδικό δρόμο στη ζωή,μπορούν να παραμένουν φίλοι όταν υπάρχει αγάπη.
Βρεθήκαμε  και πάλι, αγκαλιαστήκαμε , συζητήσαμε, γελάσαμε, δακρίσαμε, θυμηθήκαμε τα χρόνια τα μαθητικά και γίναμε  και πάλι παιδιά. Κάναμε ένα συγκινητικό ταξίδι στον χρόνο με  υπέροχες αναμνήσεις από τα σχολικά μας χρόνια , τις σκανδαλιές μας με τους καθηγητές.
Οι συναντήσεις μας  ακόμα λειτουργούν  σαν υπόσχεση  πως και την επόμενη φορά θα βρισκόμαστε με την ίδια χαρά και προσμονή, για να ξαναφέρνουμε στη μνήμη μας, την αθωότητα και την ανεμελιά των εφηβικών μας χρόνων.

Παρούσες ήταν οι Λούκαρη Ελένη, Κυραμάρα Άννα, Μαρκαντάρα Αννα, Μπαλτζή Ελένη, Κάμαλη Δέσποινα, Μαρμαρά  Καίτη, Λαχανοπούλου Αντιγόνη, Μαζαράκη Μαριάννα, Ηλωρίδου Έλλη, Μαργαρίτη Μαρία, Κουτμηρίδου Αθηνά , Καρανικόλα Τασούλα , Λιούσα Μαριάνθη του Δημητρίου (μέσω SKYPE).

Η τούρτα έκπληξη προσέφερε η Μαρία Μαργαρίτη  Εργαστήριο ζαχαροπλατικής Αγνής Ιορδανίδου 
Η μεγαλύτερη συγκίνηση και χαρά  που νιώσαμε ήταν όταν επικοινωνήσαμε μέσω SKYPE με τη Μαριάννα Λιούσα που μένει στη Αμερικήκαι είχαμε να δούμε από τότε που τελειώσαμε το Γυμνάσιο,  η οποία έστειλε άπειρες ευχές  και την αγάπη της.
Κεραστήκαμε τις όμορφες λιχουδιές και κεράσματα.
Φορέσαμε τα καπελάκια μας πήραμε τα μπαλόνια στα χέρια και τραγουδήσαμε το τραγουδάκι των γενεθλίων χωριστά για κάθε συμμαθήτρια μας στα Ελληνικά και Αγγλικά.
Κούκλες μου σας εύχομαι με όλη μου της καρδιά να σας έχει ο Θεός πάντα καλά και να σας πλουτίζει με όλα τα όμορφα και τα ωφέλιμα αγαθά!!! Γλυκιές μου συμμαθήτριες Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα γεμάτα υγεία αγάπη, τύχη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα !! Να σας χαιρόμαστε !!! Και του χρόνου!! 

Ευχαριστούμε πολύ Σμαρούλα για όλα αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα που νιώσαμε, τα οποία θα  παραμείνουν στο μυαλό μας και θα δημιουργήσουν  άγκυρες με στιγμές που μπορούμε να θυμηθούμε  αύριο αν η μέρα μας δεν πάει και τόσο καλά, ή μετά από πολύ καιρό.
Αρκεί μονάχα να θυμηθούμε αυτές τις στιγμές που πάντα αξίζει να επαναλαμβάνουμε,  επειδή εκεί βρίσκουμε την πιο ικανοποιητική και απλή ευτυχία.
 Αυτές οι στιγμές χαράς, συγκίνησης, αγάπης και  θαυμασμού θα παραμείνουν στην τράπεζα των θετικών εμπειριών μας για να αντλήσουμε ενθάρρυνση, δύναμη και ενέργεια όταν τα πράγματα είναι δύσκολα για μας.



























No comments: