Thursday, August 13, 2020

Γενεθλια 13 Αυγούστου 2020

 Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και γιορτάζω!

Κάθε δεκαετία, ακόμη και κάθε μέρα έχει κάτι καινούριο να μας δώσει. Μπορεί κάποια πράγματα να μοιάζουν ίδια με τις μέρες που πέρασαν, όταν όμως κοιτάζεις πίσω, τίποτα δεν είναι ποτέ το ίδιο. Όλα αλλάζουν. Τα θέλω μας, οι σκέψεις, οι επιθυμίες, οι στόχοι μας. Αλλάζουν ανάλογα με τις γνώσεις, τα παθήματα, τις εμπειρίες μας.
Όταν ξέρεις να ζεις και να εκτιμάς αυτό το υπέροχο δώρο που λέγεται ΖΩΗ, δεν στεναχωριέσαι που μεγαλώνεις, δεν τρομάζεις γιατί σημασία δεν έχει ο χρόνος που φεύγει αλλά πώς φροντίζει, ο κάθε ένας για τον εαυτό του να τον απολαμβάνει.
Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου και όσα πέτυχα...Χαμογελάκια πολλά στη ζωή μου...Σαν να τα πότιζα, μπουμπουκάκια και άνθησαν! Δεν με νοιάζει που μεγαλώνω,   είμαι καλά, είμαι γερή, έχω ανθρώπους να με αγαπάνε, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν ή δεν θα έρθουν...ποιος ξέρει!
Πειράζει που δεν θέλω να μεγαλώσω αλλά θέλω να μείνω ένα αιώνιο παιδί, ένα μεγάλο κοριτσάκι! θέλω να είμαι χαρούμενη,χαμογελαστή! Να νιώθω νέα, να αγαπώ, να βοηθώ, να αναπνέω, να χαμογελώ, να κάνω τους άλλους να χαμογελούν!!
Ανυπομονώ να ζήσω για να δω τι άλλο μου επιφυλάσσει το μέλλον...
Δεν μετανιώνω για τίποτα (τουλάχιστον την ημέρα των γενεθλίων μου). Για τις χαρές και τις λύπες. Για τις εκπλήξεις αλλά και τις απογοητεύσεις.  Για τα λάθη, για τα όμορφα και τα άσχημα, για εκείνα που με πλήγωσαν και μου έδωσαν ώθηση να συνεχίσω. Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος σε κάνει να ξεχνάς...
Χρόνια μου πολλά, λοιπόν καλά και ευτυχισμένα!!!
Ναι είναι ωραίο να μας λένε χρόνια πολλά..Ναι είναι όμορφο να μας σκέφτονται αυτή τη μέρα των γενεθλίων και εύχομαι να περάσουμε πολλά γενέθλια ακόμα παρέα...Έστω κι έτσι...Να είστε καλά.!!!😍❤🌹