Tuesday, July 07, 2020

Πρόσκληση για Αντάμωμα παλιών συμφοιτητών 1974, 1975 των τότε ΚΑΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΔΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020



Για νοσταλγική αναδρομή στα φοιτητικά μας χρόνια,  με μεγάλη χαρά περιμένουμε να σμίξουμε πάλι όλοι μαζί, να γυρίσουμε μνήμες, να θυμηθούμε αγαπημένα πρόσωπα , να αγκαλιάσουμε  αγαπημένους συμφοιτητές  και φίλους , που ξεκινήσαμε μαζί τη φοιτητική μας  διαδρομή στα τότε ΚΑΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ  στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας το ακαδ.έτος 1974 - 1975 1975 -1976 ,  άσχετα αν δεν συμπορευτήκαμε μαζί  μέχρι το τέλος.
Αγαπημένοι  μου συμφοιτητές, συμφοιτήτριες, φίλοι και φίλες, όποιοι θέλουν  να μοιραστούν μαζί μας αυτή τη χαρά, τη συγκίνηση  και να ξεδιπλώσουμε τις αναμνήσεις των όμορφων φοιτητικών  μας χρόνων θα σας περιμένουμε στις 26 Σεπτεμβρίου  2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 6.30 μ.μ μέχρι 7.30  στην Πλατεία Ταχυδρομείου .
Για να ακουστούν και πάλι τα γέλια και οι φωνές μας, να κάνουμε τα πειράγματά μας και να θυμηθούμε τα παλιά, να βγάλουμε φωτογραφίες και να πάμε όλοι  μαζί  , σε μία ταβέρνα με λίγο κρασί , να λύσουμε τη γλώσσα μας και να ανοίξουμε πιο εύκολα την καρδιά μας. Σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε. Τα χρόνια που πέρασαν δεν είναι λίγα. 



Κι όμως έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας, από την τελευταία χρονιά που ήμασταν μαζί. Αφήσαμε  πίσω τα γέλια, την αθωότητά μας, τον ανταγωνισμό, την παρέα μας, τους καθηγητές, τα μικρά και μεγάλα, στη φοιτητική ζωή.. 
  Σκορπίσαμε σε όλη την Ελλάδα,  για να δουλέψουμε και να κάνουμε οικογένεια, τραβώντας η καθένας μας το δικό του δρόμο και οι περισσότεροι από εμάς σήμερα συνταξιούχοι γιαγιάδες και παππούδες. 

Ποτέ δεν είναι αργά και έφτασε και για μας η στιγμή να το κάνουμε πράξη. Νιώθουμε την ανάγκη πως πρέπει να βρεθούμε και να φέρουμε στο προσκήνιο τις αναμνήσεις που μας είχαν ενώσει αυτά τα όμορφα νεανικά μας χρόνια.  

   Αν δεν έχετε διαγράψει, για πάντα, τα φοιτητικά σας  χρόνια και όταν τα θυμάστε ένα αχνό χαμόγελο στολίζει το πρόσωπό σας, τότε πρέπει να κάνετε το παν μέσα στα πλαίσια του δυνατού, να ξαναβρεθούμε.


Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα, να αγοράσετε καινούρια ρούχα και να προβάρετε λόγους ή δικαιολογίες για την πορεία της ζωής σας. Θα βρεθούμε για να διασκεδάσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά και μάλιστα αυτά που μας ενώνουν. Χρειάζεται να πάρετε μαζί σας την καλή διάθεση,  την φωτογραφική σας μηχανή, την κάμερα και το κινητό σας που τα κάνει όλα. Φέρτε μαζί σας παλιές φωτογραφίες  και ό,τι άλλο νομίζετε πως σας θυμίζει εκείνα τα χρόνια και θέλετε να τα μοιραστείτε.
Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας, να βρει όσο το δυνατόν περισσότερη ανταπόκριση. 
Θερμή παράκληση να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας προκειμένου να τα τακτοποιήσουμε το θέμα του ύπνου και φαγητού .
Ευχαριστούμε πολύ ..Σας περιμένουμε!!!