Wednesday, June 12, 2019

Γενέθλια Σμαρούλας και Μαιρούλας



Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή κάποιου από την ημέρα γενεθλίων; Δεν νομίζω! Ο καθένας μας θέλει να νιώσει ότι είναι ξεχωριστός και ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν τον έχουν ξεχάσει και μάλιστα αυτή τη σημαντική μέρα είναι παρόντες για να τη γιορτάσουν μαζί του. 

Έτσι με ένα τηλέφωνο ανταμώσαμε πάλι σήμερα στη Ελιά για να γιορτάσουμε τα γενέθλια των φιλενάδων μας και συμμαθητριών Σμαρούλας και Μαιρούλας. Σήμερα ο κύκλος μας μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ γιατί ήμασταν περισσότερες παρούσες και φυσικά ανταμώσαμε με 2 συμμαθήτριες που είχαμε να ανταμώσουμε από τότε που τελειώσαμε το γυμνάσιο. Παρούσες ήταν η Υφαντίδου η Συμέλα και η Αγγελική  Κωνσταντινίδου (περαστική). Φυσικά ζήσαμε ανεπανάλληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς την σημερινή μας μέρα. Πολλά συναισθήματα και σκέψεις που θέλω να μοιραστούμε.
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου μαζί με τους ανθρώπους που επέλεξες εσύ, τις φιλενάδες σου!!
Όσο μεγαλώνεις ανησυχείς πως ό,τι έζησες δεν είναι αρκετό, πως η στιγμή περνάει  δεν τη χαίρεσαι όσο μπορείς, δεν παίρνεις από εκείνη όλα όσα είναι ικανή να σου προσφέρει.  Στην ουσία τρομάζεις πως δε θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου, πως θα αλλοιωθείς και θα συμβιβαστείς. Οι στόχοι σου θα μείνουν ανεκπλήρωτοι και το πιθανότερο η γκρίνια σου ενάντια στην άδικη ζωή να αυξηθεί. Όταν όμως μεγαλώνεις και έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, ανθρώπους που σε πέντε λεπτά από τώρα θα πάρουν τηλέφωνο, μόλις τους το ζητήσεις και θα σου μιλήσουν και θα σου συμπαρασταθούν σε κάθε σου δυσκολία, νιώθεις ευτυχισμένος. 
 Κι όταν μεγαλώνεις αρκετά , τότε καταλαβαίνεις  πως η ζωή είναι δώρο απ’ το Θεό με ή χωρίς δυσκολίες και γεμάτη ευτυχία, όταν κοντά σου βρίσκονται άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπούν, 
Σμαρούλα και Μαρία μου !!
Τα γενέθλιά σας δεν είναι σημαντικά μόνο για σας, αλλά και για όλους εμάς που σας αγαπάμε! 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. γεμάτα υγεία, αγάπη, διασκέδαση και τρέλα! 
Μην μετράτε τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά.

Χρόνια πολλά σας ευχόμαστε  γλυκιές μου συμμαθήτριες και φίλες!!  Αυτά τα γενέθλια να είναι τόσο γλυκά όσο εσείς !!.
Τις πιο θερμές ευχές μας και την αγάπη μας για Χαρούμενα γενέθλια, και χρόνια πολλά και δημιουργικά!!.
Χρόνια πολλά στις πιο ξεχωριστές γλυκιές μας φίλες και συμμαθήτριες!!

Μακάρι οι μέρες που μας περιμένουν να είναι τόσο υπέροχες και γλυκές όπως η σημερινή μας  !  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας!! Και του χρόνου με υγεία!!
 Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, για όλες εκείνες τις στιγμές που μας σταθήκατε στις χαρές και στις λύπες μας, οι πιο κοντινοί μας  άνθρωποι, οι πραγματικοί μας φίλοι!!
Γλυκιές μου  φιλενάδες και συμμαθήτριες  θέλω να ξέρετε ότι είμαστε εδώ να μη φοβάστε τίποτε και να γελάτε! Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα θυμόμαστε τις αναμνήσεις που μαζί φροντίσαμε να δημιουργήσουμε και θα βρισκόμαστε και θα ανοίγουμε το χρονοντούλαπο και όλα μεμιάς θα έρχονται στη μνήμη μας και θα γελάμε και θα κλαίμε μαζί!!

Αλήθεια εσείς όλοι  ψάξτε να  βρείτε πραγματικούς ανθρώπους και βάλτε τους στη ζωή σας! Κατακτήστε τους και αγαπήστε τους!
 Εκτιμήστε την αλήθεια των ανθρώπινων σχέσεων και μη συμβιβάζεστε, κάντε το και θα με θυμηθείτε... πριν να είναι πολύ αργά. 
Διεκδικείστε την αγάπη και την εκτίμηση που σας αξίζει!