Monday, April 22, 2019

Γιάννης Καραβασίλης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ , παρουσίαση προγραμματικών ...




Δήλωση Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου κ. Αθηνά Δροσινού -Καλαϊτσίδου με το συνδυασμό ¨Μπροστά για την Εορδαία" του Ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Καραβασίλη


Αγαπητοί συνδημότες  και συνδημότισσες.
Πριν από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Καραβασίλη   για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.
Πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογής της  δημοτικού συμβούλου, στο κάλεσμα του φίλου Γιάννη Καραβασίλη  και στον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ» μας, γιατί μοιραζόμστε την ίδια αγάπη για την Αγαπημένη Εορδαία μας, γιατί πιστεύω στο όραμα της αλλαγής για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας. Γιατί πιστεύω στο σύνθημα του Γιάννη Καραβασίλη «Πάμε Μπροστά για το Δήμο Εορδαίας» και την  πεποίθησή του ότι "Μπορούμε να βγάλουμε το Δήμο μας από το τέλμα και τη στασιμότητα"
Δεν έχω πολιτική καριέρα, δεν είμαι στέλεχος κόμματος, είμαι μητέρα και αγρότισσα, άνθρωπος του μόχθου με διάθεση για προσφορά, που μέχρι τώρα δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια για τον τόπο μας.
Γεννήθηκα στο Δροσερό Κοζάνης, είμαι απόφοιτος Λυκείου και παντρεμένη με το Γιάννη Καλαϊτσίδη επίσης  αγρότη και κτηνοτρόφο. Έχω δύο παιδιά φοιτητές του 
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Αμαλία στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας  και το Δαμιανό στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου και μένω στη Κρυόβρυση της Πτολεμαΐδας.
Εδώ και χρόνια  αφήναμε σε άλλους τις τύχες του Δήμου μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι για αυτόν το  τόπο για την  Αγαπημένη Εορδαία μας.
Όλοι μαζί να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας!!
Όλοι μαζί να τολμήσουμε !!Να πιστέψουμε για το καλό του τόπου μας !!
Δεν θα είναι κάτι εύκολο ούτε κάτι έτοιμο. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Οι αρχές μας και τα πιστεύω μας είναι εδώ και είναι αυτά που θα μας ενώσουν να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις κομματικές πεποιθήσεις, αντιλήψεις και διαφορές για την Εορδαία μας  που τόσο αγαπάμε. Πρέπει να ζούμε σε έναν Δήμο με χρηστή  διαχείριση και διαφάνεια.
Δώστε μας δύναμη να κάνουμε πράξη το όραμα και τα πιστεύω μας για τον Δήμο που μας αξίζει!!
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος, επιλέγω αντί του εύκολου δρόμου της φυγής και της ανάπαυλας, να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον   ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Καραβασίλη "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ "  ο οποίος από την πρώτη στιγμή με κέρδισε με το ήθος του και τον σεβασμό που δείχνει προς τον συνάνθρωπο και να συστρατευτώ μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού  ώστε να ενώσουμε μαζί την αγωνία μας και να την κάνουμε ελπίδα για ένα δημιουργικό μέλλον  με προοπτική. 
Ειμαι μητέρα, αγρότισσα, μία από εσάς και μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα.
Επέλεξα να συστρατευθώ μαζί με το Γιαννη Καραβασίλη γιατί είδα έναν συνδυασμό γεμάτο από ανθρώπους σοβαρούς και με όρεξη για δουλειά, τον μόνο συνδυασμό με σοβαρό πρόγραμμα και προτάσεις για δεκάδες προβλήματα του Δήμου μας. Θα αγωνιστώ και εγώ από την πλευρά μου για να προσφέρω με όρεξη για δουλειά, με προτεραιότητα τον εθελοντισμό, τα προβλήματα της καθημερινότητας και των ανθρώπων που χρειάζονται τη βοήθεια και την ανθρωπιά μας. Αυτός είναι ένας αγώνας που όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε "Μπροστά για την Εορδαία"  μας τα καλύτερα!!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!                            Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος                          Αθηνά Δροσινού                                                 του συνδυασμού                                  «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ"               του Ανεξάρτητου υποψηφίου          
          Δημάρχου Γιάννη Καραβασίλη